Topdomein uit Trentino, waar Elisabetta Foradori sinds 1984 aan het roer staat, en haar wijnen door nieuwe vinificatietechnieken steeds blijft heruitvinden.
Elisabetta blijft het succes van het domein heruitvinden: sinds 2002 begint ze te experimenteren met biodynamische wijnbouw en sinds 2009 zijn de 28 hectare wijngaarden volledig biodynamisch gecertificeerd. Stap voor stap introduceerde Elisabetta ook grote amforen van klei om een gedeelte van de druiven in te vergisten. Elisabetta blijft nog steeds alles met argusogen volgen, maar het zijn vooral haar 3 kinderen Emilio, Theo en Myrtha die stilaan de fakkel overnemen.
Experimentele versie van de cru Morei waarbij een gedeelte van de wijn nog maanden verder rijpt in nieuwe cylindervormige amforen. De basis fermentatie van 8 maanden op de schillen blijft onveranderd.
Serveren bij :
rood vlees, gegrild of geroosterd, zonder saus, rood vlees met saus, lams- en schapenvlees, pluimwild, pelswild.