Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Luca Gungui, na een paar jaar werk in de administratie in Milaan, is niet in staat geweest om de roep van zijn Sardijnse land te weerstaan. Na het herstellen van een kleine wijngaard van zijn grootvader, van slechts 1,2 hectare, is hij erin geslaagd om in een kleine kelder fantastische wijnen te produceren.De terroir van Mamoiada, een gebied in grote groei voor de productie van kwaliteitswijn. De druiven zijn in gecertificeerd biologisch beheer en alle bottel- en etiketteringsfasen zijn handgemaakt door Luca Gungui uitgevoerd.
We bevinden ons hier in de officieuze grand cru zone van Grenache/Cannonau in Sardinië en Italië, Mamoiada. Meer dan 700m hoog, bodems van gedecomposeerde graniet, warme dagen en koele nachten, oude albarelli-wingerds (bushvines) en een getalenteerde jonge wijnmaker... wat wil je nog meer? Luca produceert een aardse, hartige rosato en een volle, rijpe en gestructureerde rode wijn. In de allerbeste vintages produceert hij ook een Riserva dat mag wedijveren met de betere Châteauneuf-du-Papes van deze wereld. Een domein om van nabij te volgen!
Deze wijn combineert goed met gegrild en aan het spit geroosterd vlees, wild, stoofpotjes
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegenis toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad